Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: قرار شد تا زمان و تصمیم ستاد ملی کرونا مدارس و دانشگاه ها تعطیل باشد و آموزش ها به صورت مجازی و نیمه حضوری برگزار بشود.

اسدالله عباسی، نماینده رودسر و املش و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش وپروش داشت و در این جلسه بحث و تبادل نظر درباره تعطیلی‌های مدارس و دانشگاه ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قرار شد تا زمان و تصمیم ستاد ملی کرونا مدارس و دانشگاه ها تعطیل باشد و آموزش ها به صورت مجازی و نیمه حضوری برگزار بشود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این سوال که برای جبران تعطیلات کشور آیا برنامه ریزی در این کمیسیون انجام شده است یا نه؟ گفت: در جلسات اظهار نظرهایی صورت گرفت ولی هیچ یک اعضا نتوانستند به یک اتفاق نظر برسند و قرار شد این مورد در جلسات آتی کمیسیون بحث و بررسی بشود.

عباسی تصریح کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای دانشجویان مراتب عالی که تعداد نفرات آن‌ها کم است تصمیم گیری انجام داده است تا این افراد بتوانند حضوری یا نیمه حضوری به تحصیل خودشان ادامه بدهند و اقدامات خوبی هم برای دانشجویان از سوی دانشگاه ها برای آموزش مجازی صورت گرفته است.

وی در پایان گفت: برخی از استان ها وضعیت مطلوب و خوبی دارند و می‌توانند با کسب اجازه از ستاد ملی کرونا مدارس و دانشگاه های خودشان را بازگشایی کنند و برای بقیه استان هایی که درگیر کرونا هستند کمیسیون منتظر است تا نظرات اعضا و همچنین مرکز پژوهش های مجلس به کمیسیون بیاید تا برای این استان ها هم تصمیم گیری لازمی بشود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون آموزش و تحقیقات تعطیلی مدارس و دانشگاه ها کرونا کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مدارس و دانشگاه ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره شفاف شدن شهریه‌های مدارس غیردولتی گفت: در طرح اصلاح قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی که انجام شده یکی از بحث‌ها قانونمندی در پرداخت شهریه، حقوق حق‌التدریس‌ها، زمان آموزش، عنوان و مجوز مدارس و کیفیت مدارس است که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: موارد مذکور هم مورد مطالبه معلمان حق‌التدریس غیرانتفاعی و هم صاحبان مدارس بود و طوری قانون را تصویب کردیم که منافع هر دو طرف تامین شود و حقوق کسی ضایع نشود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد با اصلاح قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی مباحث مربوط به شهریه، کیفیت مدارس و نوع مدارس هم اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: با ابلاغ قانون جدید و نظارت جدی بر اجرای قانون، شهریه‌های مدارس غیردولتی سامان‌دهی می‌شود، چون الان با نقص‌هایی که در قانون قبلی وجود دارد، مواجهیم و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: در قانون جدید بحث کسانی که می‌خواهند مجوز بگیرند دیده شده حتی به تعارض منافع به صورت جدی پرداخته شده است. 

وی درباره تعارض منافع گفت: منظور از تعارض منافع این است که شاید کسانی که ممکن است جایگاهی داشته باشند بخواهند مجوز بگیردند لذا یک محدودیت‌هایی برای آنها وجود دارد و اگر خودشان در آموزش و پروش و جا‌های دیگر سمت داشته باشند این‌ها در گرفتن مجوز‌ها محدود می‌شوند البته این مورد مربوط به مجوز‌های جدید می‌شود، چون قانون عطف به‌ماسبق نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد